Reviews

Bonnie Kirkels
Lees verder
Toen ik al wat basiskennis over ayurveda had en al een paar stappen had gemaakt in mijn dagelijkse routine wilde ik graag wat meer op mijn eigen situatie inzoomen. Cielke biedt consults aan in Utrecht en toen ik contact met haar zocht, reageerde ze zo lief en enthousiast dat ik geen enkele twijfel meer had: met haar voelde het meteen goed. We hebben een paar keer met elkaar afgesproken en we bespraken mijn constitutie(s) en Cielke checkte mijn tong en pols. Ze vroeg me op een heel fijne manier naar alles wat belangrijk is in mijn dagelijkse leven om op die manier zo passend mogelijk advies te kunnen geven om nog iets 'ayurvedischer' te leven. De tips die ze gaf (dat wilde ik ook het liefst) waren vooral heel praktisch van aard, dingen die ik meteen toe kon passen, recepten die ik kon proberen, 'trucjes' om makkelijker op te kunnen staan in de ochtend (en niet te blijven liggen, ook al ben je al wakker), maar ook legde ze uit waarom bepaalde routines meer baat hebben bij mij dan andere gebruiken. Ook heeft ze een heel mooi verslag gemaakt. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen om met Cielke af te spreken voor basiskennis, voor diepgang en voor nog meer inzichten in je eigen situatie.
Meta-Lynn
Lees verder
“Cielke heeft mij op liefdevolle wijze (praktische) inzichten gegeven waar ik echt iets aan heb, ik slaap beter, sta in mijn kracht én voel mij happier dan ooit!”
Stefanie de Graaf
Lees verder
De Ayurvedische massage heeft me veel gebracht, de hele massage was als een reis. Terwijl ik daar lag, voelde ik me door van alles heen gaan. Massages voelen altijd therapeutisch voor mij. Het is een enorm intiem proces om voor te kiezen, in dit geval samen met Cielke. De warme sesamolie die over mijn lichaam bleef vloeien en de vloeiende bewegingen van Cielke, allemaal bijzonder fijn. Heerlijk de warmte en de ontspanning die daardoor indaalde. Ik voelde emoties in mijn lichaam, ik voelde me gedragen en verzorgd worden en dat was allemaal zo rakend en bracht me aan het eind tot een traantje. Ik voelde me licht, ontspannen, ontladen en helder na afloop. Heel dankbaar en specifiek dankbaar voor hoe Cielke het verzorgd had. Het liefst zou ik elke maand terugkomen!
Trees
Lees verder
"Een Ayurvedische massage bij Cielke is even anderhalf uur los zijn van ál het andere. Cielke is zo lief en heeft een hele fijne ruimte gecreëerd. Nadat ze alles heel helder heeft uitgelegd, is de massage in stilte met fijne muziek. Dit vond ik echt een enorme bonus en zorgde bij mij voor nog meer ontspanning. De warme massage olie was nog fijner dan vooraf bedacht! Na de massage nog even napraten met Cielke maakte de behandeling voor mij echt compleet. Ik liep zo ontspannen en met een warm gevoel de deur uit. Heel erg bedankt!"
Mayke Vullings
Lees verder
"Soms gebeurt het en dan tref je de jackpot aan het eind van de dag. In mijn geval is dat een hemelse massage door Cielke Sijben. Ik voel me ontvangen, gezien en verwend. Een zacht muziekje voor de oren en de zachte handen van Cielke op mijn lijf. Van top tot teen in de warme olie en zonder enige moeite glijd ik weg in de overgave. Cielke maakt haar belofte meer dan waar dan angel in action."
Eveline Rouw
Lees verder
"Ik merk dat ik me lichter voel. Mijn ziel is lichter en mijn hele zijn is lichter. Dat is zo fijn. Ben minder boos. En ik ben zo dankbaar daarvoor. Ik voel me eindelijk weer meer mezelf. Kan dingen makkelijker loslaten. Ik weet allemaal niet hoe we dit bewerkstelligen, maar dit is al zo fijn. Qua energie merk ik dat ik in de ochtend veel beter ga. Ik merk wel dat halverwege de dag de tank leeg raakt, maar die intense moeheid en het mezelf voort slepen lijkt echt te vervagen. Nogmaals zo dankbaar."
Danique
Lees verder
Ik ben echt enthousiast over jouw advies en pas al wat dingen toe, zoals het bijhouden van mijn cyclus en het dagboekje. Hierdoor begin ik de verbanden met de voeding ook beter te begrijpen. Laatst had ik een onrustige dag met een soort angst / stress gevoel en heb ik een theelepeltje gjee door mijn warm water gedaan en wat meer vetten toegevoegd. Een warm bad met lavendelolie en yoga nidra genomen. Aan het eind van de middag voelde ik me een stuk beter. Zo grappig hoe dat werkt! 
Margreet Breugem
Lees verder
"Het was voor mij de eerste keer dat ik op deze manier ben gemasseerd en het was heerlijk ontspannen. De warme olie en dat je hele lichaam gemasseerd wordt maakt dat het anders is dan andere massages. Je hoofd, oren, gezicht, buik(best spannend), rug , benen, voeten alles wordt meegenomen.  Jouw uitstraling, de ruimte, de massage, het was bijzonder om mee te maken, de eerste keer maar zeker niet de laatste."
Jeanne Kuijpers
Lees verder
"De heerlijke massage van Cielke brengt: rust, warmte, geborgenheid in een goede sfeer met rustgevende muziek, totale ontspanning, en het aangename gevoel van de warme olie en strijkende handen bergen je heel fijn op! Kortom; onderga deze ervaring en kom tot rust."
Gerlinde
Lees verder
"Voor het eerst kennis gemaakt met een Ayurvedische massage bij Cielke en het was een waanzinnige ervaring! Ik had veel spanning/ stress in mijn lijf en had even tijd nodig om me volledig over te kunnen geven in het moment, maar toen ik dit punt bereikte, heb ik een diepe ontspanning ervaren op een niveau dat ik nog niet eerder heb mee gemaakt. Je hoeft even helemaal niks en voelt je helemaal gedragen. Cielke heeft een fijne vibe en haar massage skills zijn geweldig. Ik voelde me meteen helemaal op mijn gemak bij haar. Voor mij is het dan ook een no-brainer of ik mezelf er vaker op ga trakteren, want een Ayurvedische massage door Cielke is echt een cadeau aan jezelf!"
Maartje vergeer
Lees verder
"Ik werd heel warm ontvangen door Cielke. Ze gaf een heldere uitleg over hoe de massage in zijn werk zou gaan. Het was heerlijk dat haar en huid worden meegenomen! Cielke heeft een goede en stevige aanraking met bewegingen die me zowel activeerden en ontspannen maakten. Voor herhaling vatbaar!"
Vorige
Volgende