Wat is een verbonden ademhaling? Met een verbonden ademhaling laat je de pauze die er normaal tussen een in- en uitademing is weg.  Je verbindt de inademing en uitademing dus met elkaar en bent continue aan het ademen. Dit is een krachtige techniek die de nadruk legt op de diepgaande verbinding tussen ademhaling, geest en lichaam.

Dit continue ademen creëert een veranderde staat van bewustzijn en opent de deur naar het onderbewuste. Het stelt mensen in staat om diep gewortelde emoties, spanningen en blokkades los te laten die vaak verborgen liggen in het diepste van ons wezen.

Tijdens deze ervaring kun je veel sensaties voelen en kun je emoties en herinneringen tegenkomen. Het proces is vaak intens, maar je zult merken dat het heel bevrijdend werkt. Door de verbonden ademhaling kunnen je patronen doorbreken, emotionele trauma’s verwerken en kunnen puzzelstukjes op hun plek vallen.

Sofie Lentink –

“In een cel van een oude gevangenis waren we in een ruimte van rust en ontspanning. Voordat we begonnen werd het hele proces goed uitgelegd, dit maakte dat ik alles rustig over me heen kon laten komen. Tijdens de sessie lag ik op een heerlijk verwarmd bed en heeft Cielke me met haar stem, rust, vertrouwen, met mooie muziek en fijne geuren kennis laten maken met wat ademhaling voor je kan doen. Het was heerlijk, ontspannen en geborgen. Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten.”

Wat kan een verbonden ademsessie voor jou betekenen?

  • Emotionele blokkades kunnen worden opgeheven
  • Het verminderen van stress en angst 
  • Mentale helderheid en emotioneel evenwicht.
  • Het opent deuren naar zelfontdekking en persoonlijke groei.
  • Er wordt een deurtje geopend naar je onderbewuste.
  • Het leidt tot inzichten, doorbraken en een gevoel van bevrijding.

Roos – ‘De verbonden ademhaling sessie bij Cielke was de meest bijzondere ervaring die ik ooit heb gehad op het gebied van meditatie en interne rust vinden. Ik vond het best spannend, maar door Cielke’s uitleg en de rust die ze uitstraalt voelde ik me kalm. Dichter bij mijn kern kan ik denk ik nauwelijks komen, en dat puur door ademwerk. Ik gun iedereen die hiervoor openstaat deze ervaring! Het is een kadootje aan jezelf.’

Jelske – ‘Cielke neemt je ontspannen met heel fijne muziek mee in het geven van de ademsessie. Ze begeleidt deze sessie vanuit haar eigen zijn met fijne aanrakingen. Cielke weet de muziek goed af te stemmen op het tempo van de adem. Echt een aanrader!’

Sofia – “De verbonden ademsessie was ook een hele mooie ervaring. Wist niet zo goed wat te verwachten, dus ging er open in. Cielke nam me door elke fase op een hele fijne, vertrouwde en ontspannen manier mee ‘op reis’. Hierdoor kon ik me er helemaal in laten meenemen en resulteerde het in een fantastisch mooie en interessante ervaring. Heel bijzonder te voelen wat je puur met je ademhaling kunt ervaren in je lijf en hoofd. Ik liep helemaal licht en helder de deur uit na afloop. Enorm dankbaar!”